Başarılı IGTV Videoları Nasıl Paylaşılır?

Başarılı IGTV Videoları Nasıl Paylaşılır?

Başarılı IGTV Videoları Nasıl Paylaşılır?

 

 

 

 

Sosyal medyayı, özellikle de Instagram kullanıyorsanız, muhtemelen IGTV videolarına aşinasınızdır. Keşfet bölümünde gezinirken muhtemelen Instagram'da birçok IGTV videosu görürsünüz. Makaralar ve IGTV videoları arasındaki fark konusunda kafanız karıştıysa, bu farklılaşmayı ve “İnstagram'da başarılı IGTV Videoları nasıl paylaşılır?” sorusunu inceleyeceğiz. Bu makalede. Okumaya devam et.

 

Makaralar ve IGTV Videoları Arasındaki Fark

 

Instagram'da IGTV videolarından sonra Reels eklendi yani Reel diye bir şey yokken IGTV videoları vardı. Ayrıca Instagram geliştiricilerinin Reels eklemesinin ana nedeni TikTok kullanıcılarının ilgisini canlı tutmaktı. TikTok videoları ile Instagram makaraları arasında pek çok benzerlik var.

 

Başarılı IGTV Videoları Nasıl Paylaşılır?

 

Gelelim insanların ilgisini çekecek IGTV videoları hazırlayıp paylaşmak istiyorsanız ilk yapmanız gereken harika içerikler oluşturmak. YouTube gibi başka sitelerden kopyaladığınız bir video olabilir, ne yaparsanız yapın emin olun ilginizi çekecektir.

 

İkinci olarak, ilk izlenim için takipçi sayınızı artırmak isteyebilirsiniz. Dinlenme gelecek. Instagram takipçi satın almayı tercih edebilirsiniz