INSTAGRAM HIKAYELERI İÇIN VIDEO HAZIRLAMA

INSTAGRAM HIKAYELERI İÇIN VIDEO HAZIRLAMA

 

INSTAGRAM HIKAYELERI İÇIN VIDEO HAZIRLAMA: 10 UYGULAMA

 

 

 

 

Bu yazımızda Instagram'da kaliteli ve güzel hikayeler yapmanıza hangi uygulamaların yardımcı olacağından bahsedeceğiz. İlk olarak, bir hikayenin ne olduğunu anlayalım ve neden yayınlayalım? Instastory, gönderildikten yirmi dört saat sonra kaybolan ayrı bir fotoğraf veya video akışıdır. Instagram'daki hikayelerin avantajı, çoğu blog yazarının çoğu zaman gerçek hayatlarını içlerinde göstermesidir. Ve birçok insan güzel ve yüksek kaliteli hikayeler oluşturmak ister, bu yüzden işte Instagram'da harika hikayeler oluşturmak için en iyi 10 uygulama.

 

. Instagram hikayeleri oluşturmak için en iyi uygulama. Tek dezavantajı, fotoğraflar veya videolar için birçok şablonun ve ek materyalin ücretli olmasıdır. Ancak, birçok faydası var. Bir çocuğun bile anlayabileceği minimalist arayüz. Çok sayıda şablon (ücretsiz). Uygulama hem IOS hem de Android'de indirilebilir.

 

Hikaye lüksü . Bu uygulama 90'lar tarzında fotoğraf çekebilmesiyle ünlendi. Uygulama, birçok şablon ve çerçevenin yanı sıra bir film efekti ve doku arka planı sağlar. Ne yazık ki, uygulama yalnızca Iphone kullanıcıları tarafından kullanılabilir, tamamen ücretsiz olarak indirilebilir. Ayrıca abone olursanız, kesinlikle tüm filtrelere ve efektlere erişim açabilirsiniz.

 

Hikaye Laboratuvarı . Bu uygulama, farklı stillerde birçok ücretsiz efekt ve çerçeveye sahiptir. Çizikler, Polaroid çerçeveler ve çok daha fazlası dahil. Yukarıda listelenen diğer uygulamalardan biraz farklıdır, ancak yine de avantajı, gerçekten çok sayıda ücretsiz filtre olmasıdır. Uygulamayı hem Android hem de iPhone için ücretsiz olarak indirebilirsiniz. Buna göre önceki uygulamalarda olduğu gibi abone olabilirsiniz. Bu hizmet ayda yüz doksan rubleye ve indirimlerle yılda yaklaşık 650 rubleye mal oluyor.

 

Nichi . Uygulama pratikte öncekilerden farklı değil. Ancak içinde çıkartmalarla günlük tarzında bir hikaye oluşturabilirsiniz. Tüm efektler, yukarıdaki tüm uygulamalardakilerle aynıdır, ancak bunlardan biraz daha azdır. Aylık abonelik 129 rubleye mal oluyor.

 

AppForType . Bu uygulama, hikayelerde güzel ve akılda kalıcı metinler oluşturmanıza yardımcı olacaktır. Program zaten farklı konularda oldukça fazla sayıda farklı yazı tipine sahiptir. Android ve IOS için ücretsiz.

 

Adobe Kıvılcım Gönderisi . Hikayelerinizde animasyonlar oluşturmak için harika bir uygulama. Zaten hazır şablonlar var, kendi şablonunuzu da oluşturabilirsiniz. Uygulama hem Android hem de iPhone için ücretsiz olarak indirilebilir. Abone olabilirsiniz, ancak oldukça pahalıdır.

 

Canva _ En iyi hikaye anlatma uygulamalarından biri. İçinde iyi grafikler oluşturabilirsiniz, ayrıca çok sayıda şablon ve efekt vardır. iPhone ve Android için ücretsiz indirme. Ayrıca, bu uygulama bir PC'ye kurulabilir.

 

VİZYON . Mükemmel 3D grafiklere sahip harika bir uygulama. 3B efektlerin çoğu tamamen ücretsizdir, bu da bu programın büyük bir artısıdır. Neyse ki, her iki platformda da indirebilirsiniz.

 

HiperTip . Metin için çok sayıda yazı tipi ve animasyon içeren uygulama. Metin titreyebilir, parlayabilir, dönebilir ve daha fazlasını yapabilir. Ayrıca, bu uygulama geniş bir müzik ve efekt yelpazesine sahiptir. Ne yazık ki, yalnızca iPhone kullanıcıları tarafından indirilebilir.

 

zootropik . Bu uygulama listemizdeki son uygulamadır. Ancak, diğerlerinden daha kötü olduğunu düşünmeyin. Tam tersi. Uygulama, yüzen bulutlar veya bir havuzdaki suyun mırıltısı gibi hikayeler için çok çeşitli animasyonlara sahiptir. Uygulama ücretsizdir ve her iki platformda da indirilebilir