INSTAGRAM HIKAYELERININ 10 KULLANIŞLI ÖZELLIĞI

INSTAGRAM HIKAYELERININ 10 KULLANIŞLI ÖZELLIĞI

INSTAGRAM HIKAYELERININ 10 KULLANIŞLI ÖZELLIĞI

Yalnızca güzel ve estetik bir profil yeni aboneler çekebilir. Instagram Stories'in 10 kullanışlı özelliğini kullanarak hesabınızı çeşitlendirin.

 

1. Renk paleti

 

Hikayenizi metinle zenginleştirmek istiyor musunuz, ancak önerilen 27 rengi kaçırıyorsunuz. Renk dairelerinden birine tıklayın ve istediğiniz rengi ve gölgeyi bağımsız olarak seçebileceğiniz genişletilmiş palete gidin.

 

2. Düz arka plan

 

İstenilen sağlam arka planı elde etmek için bir fırça kullanmak ve hikayeyi kendiniz boyamak gerekli değildir. Her şey çok daha hızlı ve daha kolay. Herhangi bir fotoğraf ekleyin, ardından fırçaya tıklayın ve uygun rengi seçin. "Kalem"i seçin ve parmağınızı ekranda tutun. Yarı saydam bir arka plan elde etmek için işaret aracını seçin.

 

3. Fon müziği

 

Gadget'ınızın oynatıcısında gerekli ses kaydını açın ve video kaydedin. Ancak sesin bir mikrofon aracılığıyla kaydedileceğini unutmayın, bu nedenle hikayelere yabancı sesler girebilir.

 

4. Filtreler ve maskeler

 

Bir hikaye yayınlamadan önce standart Instagram filtrelerini kullanabilir, ayrıca favori maskenizi seçebilirsiniz. Bir filtre uygulamak, yana doğru basit bir kaydırma ile elde edilebilir. Doğru filtreyi bulana kadar kaydırın.

 

5. Degrade metin

 

Seçilen resim üzerine yazı yazmak gereklidir. Ardından onu seçmeli, bir renk seçmeli ve parmağınızı seçilen renk üzerinde tutmalısınız. Genişletilmiş palet kullanılabilir hale geldikten sonra, aynı anda bir parmağınızı palet boyunca sağdan sola (veya tersi) hareket ettirin ve diğer parmakla seçilen metnin vurgulayıcısını birinci parmakla aynı yönde hareket ettirin.

 

6. Gerçek Hikayeler

 

24 saat sonra geçmiş otomatik olarak silinir. Ancak, sosyal ağı güncellemek, yayını uzun süre görüntülemeye devam etmenizi sağlar. Profildeki artı işaretine tıklamanız gerekiyor ve önünüzde hikayelerin arşivi görüntülenecek. Ardından mevcut olana eklemek istediğiniz Hikayeleri seçin. "İleri" düğmesini tıkladığınızda, kapağı düzenleyebilecek ve bu bölümü adlandırabileceksiniz.

 

7. Etiketler ve GIF'ler

 

Bir hikaye oluştururken size çok sayıda çıkartma sunulur. Herhangi bir kullanıcı bu ayarı fotoğraflarına uygulayabilir. Birden fazla çıkartma olabilir. Arama kutusunda, ilginizi çeken bir öğe veya bir dizi GIF de bulabilirsiniz. Etiketleri kullanmak, Hikayelerinizi çeşitlendirmenize yardımcı olacaktır.

 

8. Selfi çıkartmaları

 

7. paragrafta belirtilen çıkartmalara ek olarak, ön kameradan fotoğrafınızı hikayeye ekleyebilirsiniz. Çıkartma menüsünde bir kamera simgesi var, üzerine tıklayın ve özçekiminiz ekranda bulanık kenarlıklarla görünecektir. Sadece istediğiniz yere taşımanız gerekir.

 

9. Geçmiş durdurulabilir

 

Fotoğrafa daha iyi bakacak vaktiniz yoksa veya çok fazla metin içeren Hikayeler'e bakarak yazarın hikayesinin tamamını okumadıysanız bir çıkış yolu vardır. Sadece parmağınızı yayın üzerinde tutun ve hikaye duracaktır.

 

10. Hikayeleri atlamak

 

Kullanıcı hikayelerini sevmiyorum. İlgilenmiyorsunuz ve bir sonrakine geçmek istiyorsunuz. Sadece sağdaki ekrana dokunun ve Hikayeler hızla değişecektir