İnstagramda kitle beğeni ve toplu takip nedir?

İnstagramda kitle beğeni ve toplu takip nedir?

 

İnstagramda kitle beğeni ve toplu takip nedir?

 

 

İnstagramda toplu beğeni ve toplu takip, pazarlamacıların hızlı bir şekilde abone kazanmak için kullandıkları bir taktiktir. Genellikle bir gün içinde, kısa bir süre içinde çok sayıda hesabı beğenmeyi veya takip etmeyi içerir. Bu taktik genellikle abone kazanmanın kısayolu olarak görülür, ancak aynı zamanda organik olarak bir kitle oluşturmanın etkili bir yolu olarak da görülebilir.

 

Kitle beğenisi ve kitle takibi nasıl ortaya çıktı?

Kitlesel beğeni ve kitlesel takip kavramı, ilk olarak sosyal medyanın ilk günlerinde, kullanıcıların hızla daha fazla takipçi veya beğeni almak istemesiyle ortaya çıktı. O zamandan beri, onu daha geniş bir kitleye ulaşmak için bir araç olarak kullanan etkileyiciler, şirketler ve markalar arasında popüler hale geldi. Pazarlamacılar ayrıca bu taktiği, ürün ve hizmetleri tanıtmanın yanı sıra profillerini yükseltmek için de uyarladılar.

 

Nasıl çalışır

Bir kullanıcı, bir kişinin hesabını topluca beğendiğinde veya takip ettiğinde, sunduklarıyla ilgilenebilecek ilgili hesapları bulmak için genellikle hesabının konusu veya sektörüyle ilgili hashtag'ler arar. Daha sonra, bazılarının karşılık vermesi umuduyla bu hesapları beğenir veya takip ederler. Bu süreç, kullanıcıların hedeflenen hesaplar için belirli hashtag'leri seçmesine ve her seferinde manuel olarak yapmak zorunda kalmadan beğenme/takip etme sürecini otomatikleştirmesine olanak tanıyan instagress gibi programlarla otomatikleştirilebilir.

 

Günde kaç instagram aboneliği yapabilirsiniz?

Instagram, kullanıcıların beğeniler ve takipçiler dahil olmak üzere günde 7.500'e kadar abonelik oluşturmasına olanak tanır; bununla birlikte, instagram'ın spam önleme algoritmaları tarafından işaretlenme riski olmaksızın optimum sonuçlar için kullanıcıların günde 500-1.000 aboneliği aşmamaları önerilir.