SMM ANA BAYİ

SMM ANA BAYİ

SMM Ana Bayi Sosyal Medya Ağı Tarafından Engellenir Mi?

Bu sorunun cevabı çok belirsiz, çoğu sosyal medya ağı bu tarz siteleri engellemeye kalksa da her gün bu tarz sitelerden dünyanın belirsiz noktalarında 100’lerce site oluşmakta, bu yüzden artık sosyal medya ağları bu tarz işlemlerle uğraşmayı bırakmıştır. Fakat hesap bilgileri isteyerek bu tarz işlemleri yapan sosyal medya ağları için bu işlemler tehlikeli olduğundan siteyi yasaklamak adına her türlü işlemi yapmakta. SMM Ana Bayi de bu tarz sorunlar olmayacağından siteyi kapatmakla uğraşmayacaktırlar.

SMM Ana Bayi şikayet edilirse ne olur? Hukuksak bir süreç başlatılmaz, engellenmez de hepsini sosyal medya ağlarının yöneticileri bir noktada bırakmıştır, artık bu tarz şeylerle uğraşmamakta. Sosyal medya ağ yöneticileri ilgilendiklerini söylese de ilgilenmemektedir.

SMM Ana Bayi Hizmetleri Ortalama Ne Kadar Sürmektedir?

SMM Ana Bayi hizmetleri, servisleri için ortalama saat 12 saat ve üzeri olması bizim için her zaman daha iyidir, tabi bu sosyal medyadan medyaya değişiklik göstermektedir, çünkü hızlı süren işlemleri sosyal medya ağı botları kötü hesap olarak algılayabiliyor, bu tarz işlemlerin yaşanmaması için takipçiler, beğeniler ve izlenmeler yavaş yavaş yüklenmektedir aksi taktirde bir gönderinin aniden fazla beğenilmesi veya bir hesabın aniden çok fazla bir takipçi alması anormal olarak karşılanan bir durumdur, bu tarz durumlarda hesaplar zaman aşımı nedeniyle yasaklanmaya kadar gidebilir, bunun olmaması için servislerimizi sabırla beklemeliyiz.

SMM Ana Bayi sosyal medya marketi işlemleri sağlıyorsa destek üzerinden iletişime geçerek ekstra olarak istenilen soruları cevaplayabilir, servislerinizde yavaşlık yaşanıyorsa destek üzerinden geçeceğiniz iletişim sizi bu durumdan kurtaracaktır, genelde siteye göre değişkenlik gösteren ekipler hızlı cevap verip tüm işlemlerinizi isteğe bağlı olarak yazılımlarına göre hızlandırabilmektedirler.

Sizlerde bu sayede hizmetinizi hızlandırabilirsiniz fakat biz bunu tercih etmiyoruz, 10.000 takipçi gerekiyorsa bunu örneğin her gün 1000’er takipçi yollayarak yapabilirsiniz hem bu sayede izlerin hesabı da yavaş artış göstermiş olacağı için keşfet kısmına çıkmanız kolaylaşacaktır, tüm bu işlemlerin öncesinde bu tarz yazıları okuyup ön bilgi almakta fayda var.