SMM Ana Bayi Kullanımı Kolay Mıdır?

SMM Ana Bayi Kullanımı Kolay Mıdır?

SMM Ana Bayi Kullanımı Kolay Mıdır?

SMM Ana Bayi kullanımı eğer servislerini içinde barındırıyorsa bir şey yapmanıza gerek yoktur, yapmanız gereken üyeliğinizi oluşturarak kayıt olmak ve ardından servisleri incelemek. Servisleri incelediğinizi düşündükten sonra servis numarasını not etmelisiniz, ardından servisi sağlamak için satın alma bölümünden tercih ettiğiniz servis numarasını seçip miktar girerek işlem yapmak istediğiniz hesabın adını ya da linkini yollayabilirsiniz, genellikle servisler arasında link ya da kullanıcı adını isteyebiliyor bu servisten servise farklılık gösteriyor.

Bunun haricinde kullanıcının yapması gereken başka bir şey yoktur, geriye kalan tek şey sabırla beklemek servisin devam edip etmediğini gözlemlemek, eğer işlem sırasında hesaba 3.kişi müdahale ederse hesaptaki servis boş yere devam etmiş olacak olup kredinizden gidecektir, şöyle düşünün siz işlemlerin AB hesabına yapılmasını istiyorsunuz fakat siz AB hesabınızın adını ABC yapıyorsunuz, sistem sizin isim değişikliğinizi tespit edemeyeceğinden boş yere takipçi göndermeye devam edecektir.

Hesabı gizliye alırsanız örneğin AB hesabına takipçi yüklüyorsunuz, hesabınız gizli. Sistem takipçi sayınızı güncel olarak görüntüleyemeyeceği için servis iptal edilecektir, bu da bazı kredilerinizin boşa yanmasına sebep olabilir sistem sizin için her türlü şeyi bildirecektir ve bunu sebepsiz yere yapmaz veya size bu işlemleri yapmanız hesabınız için herhangi bir sorun teşkil etmez. Sizin bunları yapmanız daha sağlıklı servislerin işlemesini, daha rahat takip etmenizi sağlar ve herhangi bir güvenlik açığı oluşturmaz.

SMM Ana Bayi Servisi İptal Olursa Ne Olur?

Bu siteden siteye değişiklik göstermektedir, yeni nesil sitelerde servis takibi daha düzenli yapıldığından birkaç işlem başarısız olursa kredi teslimi yaparak servisi iptal ettiriyor, kullanıcının tekrardan devam ettirmesini bekliyor fakat diğer türlü eski tabanlı sitelerde bir şey kontrol edilmeden işleme devam ediyor ve herhangi bir şekilde işlemleri durdurmuyor. Bu durumda da kredilerin hepsi boşa gitmiş olabiliyor. Bu sebeple smm ana bayi sosyal medya market ağını kullanacak bir kişinin servis talimatlarına uyuyor olması, servisini düzenli bir şekilde takip etmesi gerekiyor aksi durumlarda hesaplarda oluşabilecek hiçbir sorumluluğu smm ana bayiler kabul etmez.