SMM ANA BAYİLİK NASIL OLUR

SMM ANA BAYİLİK NASIL OLUR

SMMBayi Yasal Mıdır?

Öncelikle smmbayi, sosyal medya marketi olarak geçmektedir ve hukuki olarak herhangi bir sorun teşkil etmemektedir fakat bu sosyal medya ağları tarafından yasaklı bir şey olduğu için bu işlemin yapıldığı tespit edilen hesaplar yalnızca kapatılmaktadır, yani anlayacağınız sizi engelleyecek herhangi bir hukuksak eylem bulunmamaktadır.

İşinizi doğru yaptığınız sürece, verileri kontrol altında tutup güvenli bir halde tuttuktan sonra kimse size karışmaz fakat sosyal medya ağlarına karşı yapacağınız bir çıkışma sonrasında sosyal medya ağ sahipleri sitenizi kapattırmaya çalışabilir. Yani bir smmbayi yönetiyorsanız gidip Facebook’a kafa tutmamalısınız çünkü zaten onun sistemi üzerinden bir şeyler yaparak para kazandığınızı unutmamalısınız.

SMMBayinin bir diğer iyi yanı kimseden şifre istememenizdir, üyelik işlemleri harici bir şifre istemeyeceğinizden insanlar size rahatlıkla güvenecektir, ilerde hesap çalınma durumları olduğunda sizlere herhangi bir itirazda bulunamazlar çünkü siz yalnızca kullanıcı adı üzerinden işlem yaptırtacaksınız ve yaptığınız işlemler aslında bir yazılım üzerinden sahte takipçi arttırmak hile veya kandırmak değil, yalnızca fake hesaplar aracılığıyla takipçi sayısı yükseltmeye girer.

SMMBayi Google Tarafından Desteklenir Mi?

SMMBayi Google tarafından zor ön plana çıkartılan bir hizmettir, ekstra olarak reklamlarını yayınlatamazsınız çünkü Google bu tarz şeyleri emek hırsızlığı olarak görüyor ve reklam paylaşmıyor. Reklam ağlarınızı kendiniz oluşturmalısınız, nerelerde reklam vereceğinizi güzel bir şekilde araştırdıktan sonra oraya para harcamaktan çekinmemelisiniz.

Bu demek değil ki her reklam ağına para harcayın, hayır. Düzgün bir şekilde kitlesinin olduğuna emin olup etkileşim alacağınıza inandığınız ağlara reklam vermelisiniz, ekstra olarak reklamlarınız insanların ilgisini çekmeli birisi sitenize girecekse neden gireceği hakkında bir fikir sahibi olmalı.

Bu gibi şeylerde gelişmek için forumları kullanabilirsiniz, günümüzde forumlar aslına bakılırsa hâlâ kullanılmakta eskisine göre bu sayı azalsa da kullanımı devam ediyor. Discord ağlarını tercih edebilirsiniz, Discord ağları artık çok gelişmiş bir seviyeye doğru yol almaktadır, aynı zamanda bu yoldan faydalanmakta sizlerin elinde, neden bu tarz durumlar için geç kaldığınızı düşünüyorsunuz ki, hiçbir şey için geç değil sizler de smmbayi firmanızla bir yıldız gibi yükselebilirsiniz.