SMM BAYİ

SMM BAYİ

 

SMMBayi Nedir?

SMM Bayi, sosyal medya marketinin bayisi olarak geçmektedir, aslına bakıldığında her bir sosyal medya marketi bir bayi olabilmektedir, çoğu sosyal medya market ağları artık kendi verilerini topladığından bayi hizmeti görmemektedir fakat insanlara bayi hizmetini yararlandırabilir, bu da şu demek oluyor; eğer siz bir sosyal medya marketi açmak istiyorsanız gerekli kişilerle anlaşıp onların bayiliğini yapabilirsiniz, onlar size ucuzdan sağlayacak ya da komisyon kesecek bunlar hep ortak anlaşmalı olarak ilerlemektedir.

Bu yüzden bayiliğini seçeceğiniz sosyal medya marketini iyi seçmelisiniz ki iyi bir smmbayi olabilin. İyi bir bayi olduğunuz taktirde belki artık kendi işlerinizi ilerleterek kendi sosyal medya market ağınızı oluşturarak başkalarına bayilik verebilecek konuma yükselebilirsiniz, bu tarz durumlar için çevredeki firmalara güvenmeden önce iyi araştırma önemlidir.

Bayilik kuralları dışına çıkan kişiler bazen cezalar alabiliyor, bu tarz durumların dışına çıkmamak için kesinlikle olarak SMMBayi hizmeti alınan firmanın bayilik hizmeti gereğince sunduğu politikaların maddelerini teker teker güzel ve detaylıca okuduktan sonra kabul etmeliyiz, aksi taktirde beklemediğimiz şeylerle karşı karşıya kalabiliriz ve sonu bizim için üzücü olabilir.

Üzücü şeylerle karşılaşmak istenilmemesinin yanında aynı zamanda da komisyon oranları araştırılmalı, elbette bayilik hizmeti sağlayan firmanın kârı olacak fakat siz de kendi kâr oranınızı gözetmelisiniz, sonuçta satış işlemlerini siz yapacağınız için cebinize ne kadar gireceğini bir hesap makinesiyle bile hesaplayabilirsiniz. Bunu yaptığınızda sizin için kârlı olan bir firmayı tercih etmenizi önereceğiz, çünkü bir firmada yapıp 15 günde kazandığınız bir parayı başka bir firmada 7 günde kazanabilirsiniz. Bunlar firmalar arası değişkenlik gösteren olaylardır.

SMMBayi Sağlayan Firmalar Nasıl Bulunur?

Bunu yapmak aslına bakılırsa oldukça basit sosyal medya marketleri dikkatlice araştırıldıktan sonra yapmanız gereken smmbayi hizmeti için kişilerin e-postalarına mail atmak veya canlı destek üzerinden erişmek olabilir, onun haricinde üye oluşturarak bile destek sisteminden kişilere ulaşabilirsiniz. Bu sayede kişilerin sizler için ne tarz şartları olduğunu öğrenebilir veya bu işi yapıp yapmadığını anlayabilirsiniz, bu sayede hem de sizin zamanınız boşa gitmemiş olur.