SMM Panel Ana Bayi Hizmeti Nedir?

SMM Panel Ana Bayi Hizmeti Nedir?

SMM Panel Ana Bayi Hizmeti Nedir?

Sosyal medya marketlerinin hepsi ana sağlayıcı değildir, onların da hizmetleri sağlamak adına anlaştığı ana bayiler vardır, bu ana bayiler üzerinden aldıkları verileri kendi müşterileriyle birleştirerek köprü görevini görür ve onlara işlem sağlar, bu sayede sosyal medya marketi ağı işleyişi sağlanır.  SMM Panel Ana Bayi hizmetleri genellikle API üzerinden ilerler.

Bu API içerisinde birden fazla veri bulunabilir, bu verileri işleyişe koyan sosyal medya marketleri servislerini ona göre günceller, verilen verileri doğru yerleştirmek gerekiyor aksi taktirde hesaplar arasında yanlışlıklar oluşabilir örneğin Instagram kullanıcısına TikTok takipçisi göndermeye çalışmak gibi, SMM Panel Ana Bayi bunları isimlendirerek sosyal medya marketi kullanıcılarına sunar.

 

Ana Bayi Hizmetlerinden Direkt Olarak Yararlanılabilir Mi?

Maalesef, ana bayi hizmetlerinden sosyal medya marketi servis ağı olan kişiler yararlanabilmektedir, başta belirttiğimiz gibi verilen API’lerin kullanılması için bir servis ağı oluşturulması gerekiyor, bu servis ağını oluşturmadığınız sürece siz direkt olarak kullanamazsınız. Bu yüzden SMM Panel Ana Bayiden yararlanamazsınız.

 

SMM Panel Ana Bayi Ucuz İşlem Sağlar Mı?

SMM Panel Ana Bayilerinin çoğu işlem sağlamamaktadır, yalnızca API dağılımı yapmaktadırlar, bulundurdukları veri tabanlarını okunabilir hâle gelerek servis sağlayıcılarına satmaktadır fakat bazı SMM Panel Ana Bayi hizmeti veren kişilerin ucuz yoldan işlem sağladığı da görülmektedir, TeknoPatik burada devreye girerek ucuz hizmetiyle birçok firmaya rağmen önde gelmektedir. Yapacağınız işlemleri buradan hızlı bir şekilde halledebilirsiniz.

 

SMM Panel Ana Bayi nereden bulabilirim?

İnternet üzerinden aratarak ana bayi  hizmeti sağlayan firmalara erişebilirsiniz fakat bazı hususlara dikkat etmenizde fayda var çoğu firma sizlere ana bayi hizmeti sağladığını söylese de API hizmeti için dıştan yararlanmaktadır, bu yüzden firmaların doğru söyleyip söylemediğini kökünü araştırarak öğrenebilirsiniz, çoğu firmanın kullanıcı yorumları site sahibi tarafından eklenmiş yorumlardan ibarettir.

Bu yorumlara aldırış etmeden site hakkında Google yorumlarını takip edebilir, ekstra olarak çevrenizde bulunan insanlardan danışabilir ya da bazı teknoloji forumlarına girip insanlara durumunuzu anlatarak istişare yapabilirsiniz, bu sayede doğru bir ana bayi bulup hizmetlerden yararlanabilirsiniz.