SONSUZ BIR INSTAGRAM AKIŞI NASIL OLUŞTURULUR?

SONSUZ BIR INSTAGRAM AKIŞI NASIL OLUŞTURULUR?

 

SONSUZ BIR INSTAGRAM AKIŞI NASIL OLUŞTURULUR?

 

 

 

 

Sosyal ağlar sadece iletişim için değil, marka tanıtımı, çeşitli bilgi ürünleri, giyim ve hatta yiyecek satışı için de vazgeçilmez bir araç haline geldi. Instagram bu konuda başrolü oynuyor. Bu nedenle, bant için yeni tasarımların geliştirilmesi, alıcıların dikkati ve tanınması için etkili bir silah olabilir. Endless ribbon, stil birliği ve uyumlu görünümü ile kullanıcıların beğendiği yeni tasarımlardan biridir.

 

sonsuz teyp nedir?

 

Koşullu isim tesadüfen ortaya çıktı. Endless, duvardaki birkaç direğin bir yapboz gibi birleştirilerek genel resmi oluşturduğu tek bir resim olarak tasarlanmış bir kasettir. Araç yaklaşık bir yıl önce bir tasarım deneyi olarak ortaya çıktı, ancak kulaktan kulağa teşekkürler, sayfa görünümünün benzer bir versiyonu oldukça popüler hale geldi.

 

nereye başvurabilirim

 

Instagram sayfasında kişisel bir markanın tanıtımı, bir ürünün satışı ile uğraşan blogcular, dış tasarımın önemini bilirler. Zamanımızın normu haline gelen küçük düşünme, yalnızca başarılı bir şekilde uygulanan ve çekici görünen ilginç fikirlere dikkat etmenizi sağlar. Bu nedenle, her gönderiye heyecan verici bir fotoğraf veya çizimle eşlik eden bir içerik planını doğru bir şekilde oluşturabilmek önemlidir. Bu, aramanın rahatlığı için önemli olan, ayrı ayrı konuları ayırmanın ve sıralamanın mümkün olmadığı oldukça karışık bir beslemeyle sonuçlanır. Bu nedenle, genellikle sonsuz bir bant kullanılır:

 

Ardışık birkaç gönderide ele alınan belirli bir konuyu vurgulamak için. Bazı durumlarda, blog yazarları, toplanan materyalin bulunmasını kolaylaştırmak için bilgileri silmeye ve yeniden yayınlamaya bile isteklidir.

 

Bilgileri görsel olarak birleştirmek için. Bu ders belli ki çok zaman aldığı için uzun metinler okumak istemiyorum. Algılamayı kolaylaştırmak için, tüm metnin toplandığı, birkaç parçaya bölündüğü sonsuz bir bant oluşturulur. Sonuç olarak okunabilirlik ve izleyici sadakati artar.

 

Neyin önemli olduğunu vurgulamak için. Örneğin, sayfalarda genellikle yarışmalar yapılır. Şartlar, çekiliş sırası ve katılım bir gönderiye sığmayacak. Artı, yukarıda da yazıldığı gibi, faydalı olabilecek olsa bile uzun bir metni daha az okumak istersiniz. Bu nedenle sonsuz bir bant şeklinde düzenlenerek önemli olan vurgulanabilir.

 

Daha renkli ama özlü bir tasarım için efekt de uygulayabilirsiniz. Bazı blog yazarları ve markalar aracı her zaman kullanır, bu da sayfa bakımına yönelik dikkatli bir yaklaşım olarak algılanan tüm bilgilerin tek bir tuval olarak görünmesine neden olur.