Sosyal Medya Marketi Nedir Ve Nasıl Kullanılır ?

Sosyal Medya Marketi Nedir Ve Nasıl Kullanılır ?

Sosyal Medya Marketi Nedir ? 

sosyal medya hesaplarınızı artırmak istediniz, ancak nasıl yapacağınızı bilmiyor musunuz?

Sizin için bir çözümümüz var!

Teknopatik.com , şifrenizi vermek zorunda kalmadan kendi sosyal medya hesaplarınızın görünürlüğünü artırmanızı sağlayan bir platformdur. Instagram, Facebook ve Twitter hesapları veya Tiktok veya Takipçi hesapları için harikadır. Siz sadece hangilerini güçlendirmek istediğinizi seçin, gerisini biz hallederiz!

 

Sosyal Medya Marketi

Kendi Sosyal Medya Hesaplarınızı Şifresiz Bir Şekilde Yükseltmeyi Sağlayan Bir Platformdur. Teknopatik.com Sosyal Medya Marketi Instagram Hesaplarınıza, Facebook veya profillerinize, Twitter Hesaplarınıza, Tiktok Hesaplarınıza, Takipçi İzlenme ve Beğeni Göndermenize Sağlar.

Sosyal Medya Marketi Yüksek Takipçilerinizi Geliştirecek ve Hizmetlerinizi Bekleyen Ölçekten Çok Fazla Kişiyi Etkileyeceksiniz.

 

Sosyal Medya Marketi Nasıl Kullanılır ? 

Öncelikle Teknopatik.com Sitemize Giriyoruz Daha Sonra Kayıt Ol Bölümünden Üyeliğimizi Gerçekleştiriyoruz, Üyelik Bölümünden Sonra bizleri Servis ve Kategorilerin Bulunduğu ekran Karşılayacaktır.  Bu Kısımda Kategoriler Bölümünden Bize Lazım Olan Kategoriyi Buluyoruz Örnek Kategoriler ; İnstagram takipçi , instagram türk Takipçi , instagram beğeni , İnstagram türk Beğeni , İnstagram izlenme , instagram reels izlenme , tiktok Takipçi , tiktok beğeni, tiktok izlenme twitter takipçi , twitter izlenme vb. Kendimize uygun olanı seçiyoruz Daha sonra Altı Kısımda Açılan Servislerde Butçemize en uygun Olan servisi Seçiyoruz , alt kısımda Link ve Miktar Girilecek alanlarda,  Link bölümüne eğer Takipçi gönderimi sağlayacak iseniz Kullanıcı adı , Beğeni veya İzlenme Göndercekseniz Gönderi Linkini Girmeniz Yeterli olacaktır. Miktar Kısmına Göndermek İstediğiniz miktarı yazarak sipariş Verebilirsiniz , Verdiğiniz Siparişleri siparişlerim bölümünden kontrol Edebilirsiniz, Siparişiniz işleme Alınmış ise , İşlemde , Henüz işleme alınmamış ise beklemede ve tamamlanmış ise , Siparişlerim bölümünden tamamnlanmış olarak görebilirsiniz.

 

Sosyal Medya Marketi Etkili Midir ? 

Eğer bir instagram sayfanız var ise , ve Satış yapıyorsanız  , instagram hesabınıza gelen yeni müşterileriniz ,hesabınızın kalitesine ve durumuna mutlaka bakacaktır . ilk güven çok önemli instagram üzerinden satış yapan sayfalarda , Sayfaya Gelen Müşteri öncelikle bakacağı yer takipçi Sayınız Olacaktır . takipçi sayınız ne kadar fazla Ve organik İse Müşterinizin gözüne o kadar fazla Girersiniz . Organik Türk gerçek Takipçi Servisimiz , İnstagram takipçi türk gerçek kategorisinde Bulunmaktadır . Diler İseniz teknopatik.com'a Giriş Yaparak Takipçi Siparişini Verebilirsiniz 

 

Sosyal Medya Marketi İle Beğeni Göndermek 

 

Sosyal Medya Marketi İle Kendi sosyal Medya Hesaplarınıza Nasıl Beğeni Gönderebileceğinizi adımm adım Aşağıda Göstereceğim. ( İnstagram İçin)

1.ADIM : teknopatik.com Sitesine girip Üyeliğini oluşturun

2.ADIM :  Üyelik Oluşturma İşlemi sonrasında Anasayfanıza Bulunan Kategori Ve Servislere göz Atın

3.ADIM : İnstagram beğeni ve İnstagram türk Gerçek Beğeni Kategorisine Tıklayın size Hangisi uygun İse 

4.ADIM : Kategori ve servisinizi Seçtikten Sonra Link Bölümüne göndermek İstediğiniz url Adresini Girin ve miktar bölümüne Göndermek İstediğiniz Miktarı Girin

5.ADIM  : Siparişinizi Oluşturun

 

Sosyal Medya Marketi İle İzlenme Göndermek

 

Sosyal Medya Marketi İle Kendi Sosyal Medya hesaplarınıza nasıl İzlenme Göndereceğinizi Aşağıda Belirtilen adımları uygulayarak Gerçekleştirebilirsiniz ( İnstagram İçin)

1.ADIM : teknopatik.com Sitesine girip Üyeliğini oluşturun

2.ADIM :  Üyelik Oluşturma İşlemi sonrasında Anasayfanıza Bulunan Kategori Ve Servislere göz Atın

3.ADIM : İnstagram İzlenme Kategorisine Tıklayın size Hangisi uygun İse 

4.ADIM : Kategori ve servisinizi Seçtikten Sonra Link Bölümüne göndermek İstediğiniz url Adresini Girin ve miktar bölümüne Göndermek İstediğiniz Miktarı Girin

5.ADIM  : Siparişinizi Oluşturun

 

Sitemize Üye Olun : https://teknopatik.com/signup

Diğer Makalemize Göz Atın : https://teknopatik.com/blog/smm-panel