TikTok Etkinliği Nasıl Artırılır: Profesyonel İpuçları

TikTok Etkinliği Nasıl Artırılır: Profesyonel İpuçları

Profesyonel ipuçları: TT etkinliği nasıl artırılır

TikTok etkinliği doğrudan sosyal medya algoritmalarına bağlıdır. Kullanıcılar birkaç nedenden dolayı onu kaybedebilir:

 

İçerik önerilere girmez;

kullanıcılar videoların altına daha az beğeni atıp daha az yorum bırakınca;

TikTok gönderilerinden bazıları kaynak kurallarını ihlal ediyorsa.

Bu nedenle TT'de etkinliği artırmak için tüm kuralları öğrenip bunlara uymalı, ilgi çekici bir sunumla kullanıcıları çekmeye çalışmalı, onları beğeni ve yorum yapmaya teşvik etmelisiniz.

 

TikTok etkinliğini artırmanın yedi yolu

TikTok'ta etkinliği artırmanın en kolay yolu, kullanıcıları yorum bırakmaya motive etmektir. Bunun için video içerisinde bir soru sormanız yeterli; örneğin, bir fikir isteyin veya bir test başlatın. Kullanıcıların ilgi alanlarına uygun bir video da yayınlayabilirsiniz ve onlar da fikirlerini belirtmek isteyeceklerdir. 6 etkili yöntem daha var.

 

1. Daha popüler TikTokers'ın meydan okumalarına katılarak TikTok'taki etkinliği artırabilirsiniz. Trend olan videolar genellikle öneriler listesine girer ve etkinliği artırır. İçeriğinizi benzersiz kılmaya çalışmak önemlidir.

 

2. TikTok'ta kendi "yayınınızı" oluşturabilirsiniz, yani kullanıcı, örneğin, büyük bir videoyu birkaç parçaya böler ve bunları ayrı ayrı yayınlar. Bu, etkinliği artıracak, kullanıcıların dikkatini çekecek ve trafiği artıracaktır.

 

3. TikTok'ta ünlü TikTokçuların videolarına yorum yaparak kitlenin dikkatini çekebilir ve etkinliği artırabilirsiniz. Gerçek şu ki, TikTok çok beğeni alan bir incelemeyi diğerlerinin önüne koyar ve dikkatleri üzerine çeker.

 

4. TikTok'ta etkinliği artırmak için popüler hashtag'leri kullanmalısınız. TikTokers, ilgilendikleri videoları bu şekilde bulur, bu da videonuzu açıp izleme şanslarının önemli ölçüde arttığı anlamına gelir.

 

5. En az ödüllü küçük sınavlar yaptığınızdan emin olun. Mesele şu ki, etkinliği artırmak için gerçekten yorumlara ve beğenilere ihtiyacınız var ve bu tür etkinlikler bu soruna yardımcı olacaktır. Katılım için abone olmayı teklif edebilir, bir yorum bırakabilir ve birkaç beğeni yapabilirsiniz.

 

6. Mükemmel bir seçenek, popüler blog yazarlarıyla ortak yayınlar yapmak veya daha iyisi onlarla birkaç gerçek video yapmaktır.

 

Hesabınızın şu anda hangi etkinlik düzeyine sahip olduğunu anlamak için istatistiklere bakmalısınız. Bunun için, etkinliği analiz etmek için dahili analiz aracını veya harici hizmetleri kullanabilirsiniz.