Tiktok Keşfete Nasıl Düşülür?

Tiktok Keşfete Nasıl Düşülür?

Tiktok Keşfete Nasıl Düşülür?

Tiktokta organik bir şekilde daha fazla kişiye ulaşmanın en kolay yolu keşfete düşmektir. Hemen hemen tüm sosyal medyalarında kullanıcı sadakati ve paylaşım sürekliliği keşfete düşmenin ilk altın kuralı olsa da, başka teknik detaylarla işinizi kolaylaştırabilirsiniz. Sizin için Tiktokta nasıl keşfete düşülür sorusunun cevabını araştırdık.

 

İlk Olarak Saatlere Dikkat Edin!

Hedef kitlenizin Tiktokta yoğun olarak zaman geçirdiği saatlerde paylaşım yapmanız keşfete düşme ihtimalinizi artıracaktır. Amerika’da daha çok akşam 17.00 – 18.00 olarak yoğunluk yaşanırken, Türkiye’de kullanıcıların en fazla Tiktokta zaman geçirdikleri aralık 19.20 – 22.30 arasındaki zaman aralığıdır. Bu saatleri iyi değerlendirmeniz keşfete düşme ihtimalinizi yükseltecektir.

 

Dikkat Etmeniz Gerekenler

Tiktok keşfet özelliğine destek sağlayan bazı smm panel seçenekleri de yer almaktadır. Bunun dışında şu altın kurallara dikkat ederek keşfete düşme ihtimalinizi artırabilirsiniz.

 

İlk olarak dikkat etmeniz gereken kural popüler akımlarda içerik üretmenizdir. Çoğunlukla tiktok keşfete düşme oranları aynı anda çok fazla kullanıcının ziyaret ettiği akımlar üzerinde olur.

 

Bir diğer önemli konu başlığı ise video kalitesidir. Eğer video kalitenizi yüksek tutarsanız ve bunu sürekli hale getirirseniz, kullanıcı sadakatini artıracaktır. Bu konuda dikkat edilmesi gereken en önemli husus kesinlikle zaman aralıklarıdır.

 

Tiktokta, diğer sosyal medya uygulamalarında olduğu gibi ne kadar aralıklarla kullanıldığını düzenli olarak kontrol eder. Hesabınızda yaptığınız paylaşımların süresine – zaman aralığına ve sıklığına dikkat edin. Örneğin biraz önce de belirttiğimiz 19 – 22 saatleri arasında paylaşım yapın ve mutlaka gün içerisinde birkaç sefer Tiktok uygulamasında vakit geçirin.

 

Başlık seçimi, popüler olan müzik tercihi, video sürelerinin uzunluğu (çok uzun olması tavsiye edilmez) kural ihlallerine dikkat edilmesi gibi değişkenler Tiktokta keşfete düşmenizi kolaylaştıracaktır.

 

Her zaman için içeriklerinizi kendinizin üretmesi gerekmektedir. Tiktokta keşfetin bir diğer anahtarı da düzenli olarak hesabınıza ve içeriklerinize göz atan kişi sayısı ile orantılıdır. Özellikle pek çok sosyal medya uzmanı tiktokta keşfete düşmenin anahtarının diğer kullanıcılar ile etkileşimde kalmakta olduğunu belirtirler. Burada verdiğimiz bilgiler ışığında hareket ederseniz keşfete düşme ihtimaliniz artacaktır.