Tumblr Nedir?

Tumblr Nedir?

Tumblr nedir?

 

 

 

 

Tumblr, dünyanın her yerinden milyonlarca insan tarafından kullanılan harika bir platformdur. Birçok özelliği vardır. Blogunuzu istediğiniz gibi tasarlayabileceğinizi biliyor musunuz? Sınırsız seçenek var. Bu yazımızda kısaca Tumblr'dan ve özelliklerinden bahsedeceğiz, okumaya devam edin!

 

Tumblr'da bir blog oluşturabilirsiniz. İstediğiniz herhangi bir konu hakkında olabilir. Bir seyahat veya yemek blogu olabilir. Sadece panonuza bakmak için bir blog mu oluşturmak istiyorsunuz? Ayrıca sorun değil, hiçbir şey göndermeden Tumblr'da olabilirsiniz.

 

Tumblr'da birçok kişiyi takip edin ve kontrol panelinizin çeşitlenmesine izin verin. Beğeneceğiniz birçok gönderi olacak. Tumblr'daki birçok fotoğraf yüksek kalitededir, bu da onları kilit ekranı ve daha fazlası olarak kullanabileceğiniz anlamına gelir.

 

Çok kişiye ulaşmak istiyorsanız takipçi sayınızı arttırmalısınız. Bunun için her zaman Tumblr için takipçi satın alabilirsiniz . Bu sayede birçok kişi ile etkileşim içerisine gireceksiniz.

 

Tumblr, yaratıcılığınızı sergilemek için harika bir platform. Eski bir sosyal medya platformu olsa da halen birçok kullanıcıya ev sahipliği yapmaktadır