Twitter Okuyucu Edinme

Twitter Okuyucu Edinme

Twitter'da okuyucuları kendi başınıza nasıl edinebilirsiniz?

Twitter'da okuyucu bulmak zor değil ama zaman ve çaba gerektiriyor. Para harcamadan daha fazla okuyucu edinmenin birkaç yolu:

 

1) hesabınızı tanıtın: Twitter hesabınızı tanıtmak için web siteniz veya e-posta bülteniniz gibi diğer kanalları kullanın, böylece insanlar hesabınızdan haberdar olsun ve güncellemelerinizi takip edebilsin. Tanıtım yaparken, sektörünüz veya konunuzla alakalı anahtar kelimeler de kullanmalısınız ki insanlar bu kelimeleri aradıklarında sizi bulsunlar.

 

2) Etkileyici içerik oluşturun: İnsanların daha fazlası için geri gelmelerini sağlamak için, yayınladığınız içeriğin insanların onu okumak istemesini sağlayacak kadar ilgi çekici ve ilgi çekici olduğundan emin olun. Yararlı kaynakları paylaşın, tartışmayı teşvik eden sorular sorun veya işletmeniz veya sektörünüzle ilgili komik ifadeler gönderin - sizin için en uygun olanı!

 

3) Influencer'larla bağlantı kurun: Sektörünüzdeki influencer'lar, içeriğinizi güçlendirmede son derece güçlü yardımcılar olabilir - söyleyeceklerinizle ilgilenebilecek çok sayıda aboneleri vardır! Onlarla doğrudan iletişime geçin ve onlarla etkileşime geçin; Gördüklerini beğenirlerse gönderilerinizden birini retweetleyebilirler, hatta kendi içeriklerinde sizden bahsedebilirler!

Diğer yazılarımıza göz atmak için tıklayınız https://teknopatik.com/blog