Youtube İzlenme Satın Al

Youtube İzlenme Satın Al

Youtube İzlenme Satın Al.

Daha fazla Youtube İzleme saati almak mı istiyorsunuz? Youtube'da youtube hesaplarından para kazanmaya çalışan çoğu kişi 4.000 saatlik Youtube İzleme saati gerektirir. Bu saat saatlerini nasıl hızlı ve kolay bir şekilde alabileceğinizi göstereceğim. 

Adım 1. 

Web sitemizde bir hesap oluşturun https://www.teknopatik.com.com 

2. adım. 

Bakiye yükleyin, 4.000 saat boyunca yaklaşık 70- 100 TL 'a ihtiyacınız olacak. Paytr, Bitcoin ve Kredi / Banka kartlarını kabul ediyoruz. 

Adım 3. 

İzleme süresi en az 1 saat olan bir video oluşturun. Video uzunluğu ne kadar uzun olursa o kadar iyi olur. Bu, videonuzun çok uzun olması nedeniyle çok fazla izleme süresi elde etmenizi sağlar, izleyebilir ve izleme sürenizi artırabiliriz. 

Adım 4. 

Videoyu youtube kanalınıza yükleyin ve videonuzun URL'sini alın. İzleme saatini videonuza göndermek için buna ihtiyacınız olacak. 

Adım 5. 

1.000 Saat saat satın alın. Bunu Youtube İzleme Saati'ne gidip 1.000 İzleme Saati Hizmetini seçerek yapabilirsiniz. Bu size 70 TL'e mal olacak ve yaklaşık 24-48 saat içinde teslim edecek. 

Adım 6. 

Tüm 1000 saatin teslimata geçmesine izin verin ve sonra yükselin ve tekrarlayın. 4.000 izleme saatine ulaşana kadar tüm bu adımlara devam edin.